Masal Partycenter
GÜZEL SALON 2.5
KALİTELİ HİZMET 2.6
PARK İMKANI 3.6
7 Gebruikers hebben gestemd. Geef ook je eigen waardering per categorie en klik op "Accepteren".
Accepteren
Summary 2.9 ?

Party & Event Center

Masal Partycenter is één van de mooiste partycentra in centraal Nederland en kenmerkt zich door haar bijzondere locatie en ongekende capaciteiten vanaf 150 tot wel 1200 personen. Met onze 2 multifunctionele zalen zijn wij als enige partycentra gevestigd in Amersfoort welke u van alle kanten kunt bereiken door het hele land.

Masal Partycenter Amersfoort heeft in het najaar van 2016 een metamorfose gehad om daarmee haar gasten nog beter te kunnen bedienen.

U bent van harte welkom om onze feestzaal met een oppervlakte van 1200 m2 te komen bezoeken. Masal is de unieke locatie voor verlovingen, hennafeesten, bruiloften, concerten e.d.

Wij bieden u met onze ervaren en enthousiaste team een bijzondere ervaring in de schitterende zaal, die volledig nieuw tot event- en congrescentra is verbouwd. Masal staat garant voor zeer goede service in combinatie met een moderne en chique zaal die verlicht is met Oosterse kroonluchters. Hoogwaardige catering en bediening, maar toch ook zeer betaalbaar! Een aantrekkelijke locatie voor al uw feestelijke bijeenkomsten.

Voor meer info website: http://masalpartycenter.nl/

Havenweg 62
3812PR Amersfoort
Tel: 033-285 55 30
Tel: 06-41859865

Facebook: masalpartycenter
Instagram: masalpartycenter
Email: info@masalpartycenter.nl

 

DİĞER SALONLAR